Maunulan ampumarata

Maunulan liikuntahalli
Maunulanmäki 3-5, Helsinki

Liikuntahallissa on ampumarata, jossa vuorolistan mukaisesti ammutaan

  • ilma-aseilla 10 m matkalta
  • ruutiaseilla 25 m ja 50 m matkoillta (vain .22 cal) ja
  • jousiaseilla

 

Kuvassa liikuntahallin pääsisäänkäynti, josta pääsee hissillä Maunulanmäen alla oleviin liikuntahallin tiloihin.

RATAVUOROT

Maunulan kausi 6.5. - 20.6.2024.png (60 kB)
RATA SULJETTU 21.6.2024 – su 4.8.2024
PDF-tiedostoKäyttövuorot 6.5.-23.6.2024.pdf (46 kB)
RATA SULJETTU 21.6.2024 – su 4.8.2024

Harjoittelu Maunulan liikuntahallin ampumaradalla

Maunulan ampumaradalle päästäksesi sinun tulee lunastaa Helsingin Kaupungilta radan kausikortti. Lisäksi tulee olla maksettuna HVA:n kausiharjoitusmaksu, jolla saa lunastusoikeuden kaupungin kausikorttiin.

Henkilökohtainen kortti oikeuttaa käyttämään Maunulan ampumarataa radan käyttäjäseuroille varatuilla vuoroilla. Maunulan ampumarataa käyttävät jatkossakin Poliisien Ampumaseura, Helsingin Varuskunnan Ampujat, Suomen Metsästysyhdistys ja jousiammuntaseura Artemis.

Kortti ei oikeuta käyttämään muita kaupungin liikuntapaikkoja vaan se on tarkoitettu Maunulan ampumaradalle.

Seuran yhteyshenkilönä kausikortin lunastamiseen liittyvissä asioissa toimii jäsensihteeri (jasensihteeri@hvary.fi), rataan liittyvissä kysymyksissä auttaa pistoolijaos (pistooli@hvary.fi).

Kausikortin hinnat

Kausikortin hinnat talvikaudelle 2021-22 (elokuu-kesäkuu) ovat:

• alle 20-vuotiaat: 44 €
• yli 63-vuotiaat: 44 €
• aikuiset: 88 €

Lisäksi muovikortin hinta on 4 €. Kortti pitää hankkia vain kerran eli jos hankit sen viime vuonna, niin samalle kortille ladataan uusi kausi. Nykyisin kausikortti käsittää 365vrk ammunta-aikaa. 

Valitettavasti kortin myynnissä ei tunneta muita erityisryhmiä eli esim. opiskelija-alennusta ei tunneta. Maksamiseen käy myös liikuntasetelit.

Kausikortin lunastaminen

Kausikortti ostetaan Helsingin Liikuntaviraston myyntipisteestä Pirkkolan Uimahallin pääkassalta. Kausikortteja myydään vain Maunulan käyttäjäseurojen jäsenille. Seura ilmoittaa jäsentiedot kaupungille. HVA ei aio ilmoittaa kaikkia jäsentietoja Helsingin kaupungin maksukorttijärjestelmään. Ilmoitamme järjestelmään vain niiden henkilöiden tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero), jotka haluavat lunastaa kausikortin. Lisäksi jonkun jaoksen kausiharjoitusmaksu pitää olla suoritettuna (uusi käytäntö alkaen kevät 2024).

Jäsenenä pääset katsomaan ilmoitettujen listaa tästä linkistä.

Jos sinulla ei ole vielä oikeutta kausikorttiin ja haluat lunastaa sen, toimi näin:

• Lähetä sähköpostia jäsensihteerille.
• Kun saat vahvistuksen osto-oikeudestasi, käy lunastamassa kausikortti Pirkkolasta.

Parhain terveisin
Hallitus

MUITA OHJEITA

HVA –laatikossa on ilma-asetauluja jäsenten käyttöön. Lukkoon sopii Santahaminan 25m pistooliradan ja 50m pienoiskivääriradan avain. Maunulasta löytyy myös Hesapoolin ja HVA:n täyttöpullot ilma-aseisiin sekä HVA:n täyttöpullo hiilidioksidiaseille. Jäsenten käytössä on myös 5-laukeava ilmapistooli ja taululaite ilmaolympia-ammuntaan. Ruutiaseammuntaa varten Maunulan tauluvarastossa on HVA:n jäsenille tauluja. Maaliskuussa Maunulan vuorojen painotus muuttuu ruutiaseammuntaa suosivaksi. Loppukevään vuorolista ilmestyy ilmoitustaululle ja Hesapoolin sivuille.

Koska radalla on ampujia useista seuroista, aiheutuu siitä tiettyä toimintojen yhteensovittamista, joten ottakaamme huomioon toiset ampujat, seuratoimitsijat ja kaupungin toimihenkilöt käyttäytymällä asiallisesti. Radalla voi käydä ampumassa myös kausikortilla kera lisenssin.