Ampumaradat

 

 

Ratavuorojen käytössä on ehtoja joita tulee noudattaa ehdottomasti.

 

1. Myönnettyjä vuoroja voidaan myös perua, joten tarkista aina tilanne kalenterista ennen radalle menoa. 

 

2. Hylsyt ja roskat on ehdottomasti kerättävä tarkoitukseen varattuihin astioihin ja kaikki ratalaitteet palautettava paikoilleen. Jos radalla on huomautettavaa vuoron alkaessa on se kirjattava ratakalenteriin, jotta asia ei jää meidän viaksemme.

 

3. Vuorot ovat vain HVA:n jäsenille. Ainut poikkeus on 300m kivääriradan vuorot joihin saa osallistua myös TA-killan jäsenet.

 

4. Portilla on käytettävä seuran koko nimeä "Helsingin Varuskunnan Ampujat" ja jos nimeä ei löydy listalta, kannattaa pyytää tarkistamaan että käytetty lista on seuran jäsenlista jolla on n. 600 jäsentä (ellei tule vieraana vuorolle jolloin nimi pitäisi olla vieraslistalla). 

 

Muutokset tilanteessa päivitetään tälle sivulle

 

HALLITUS

HVA:n ratavuorokalenteri

Pyrimme pitämään alla olevan ratavuorokalenterin ajan tasalla ja merkitsemään tähän välittömästi tiedot peruutetuista vuoroista. Tarkasta aina ennen radalle lähtöäsi, että vuorovaraus on edelleen voimassa.

Kuinka saan ratavuorokalenterin näkymään omassa Google-tilissäni?

Ratavuorokalenterin saa näkymään omassa Google-kalenterissaan toimimalla näiden ohjeiden mukaan. Kalenterin osoite on:

vch0083tlenhkntkauc7141b0s@group.calendar.google.com

Työpöytäkoneet?

Outlookissa kalenterin saa näkymään, mutta ei synkronoitumaan. Tässä ohjeet Outlookin käyttöön.

Mobiililaitteet?

Mikäli matkapuhelimesi tukee Google-tilin käyttöä suoraan, riittää että lisäät kalenterin ylläolevien ohjeiden mukaan. Uudemmilla Windows Phone - versioilla kalenterin automaattisesti synkronoitu käyttö ei enää onnistu, sillä synkronointituki on poistettu. Ohjeita Google-kalenterin käyttöön muilla mobiililaitteilla löytyy täältä.

Kalenterin saa myös näkymään WWW-selaimessa ilman Google-tilin luontipakkoa tästä linkistä.

Monipuoliset ampumaradat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet harrastamiseen. Aloita hyvä harrastus ottamalla yhteyttä seuraamme.

Santahaminan ampumaratojen käyttöä ohjaa Santahaminan ampuma- ja harjoitusalueen johtosääntö, mm. sallittujen ampuma-aikojen osalta. Lisätiedot Santahaminan ratasääntöjä -kohdasta.