HVA rakennustalkoot la-su 14.-15.11.2015

12.11.2015

Kuten olet varmasti aikaisemmista viesteistä ja keskusteluista huomannut, on HVA:lla loppusyksystä päästy vihdoinkin rakentamaan Asekäsittelyrata 1:n yhteydessä olevia varastotiloja. Pitkään olemme olleet evakossa tien nurkassa, useamman sadan metrin päästä radalta. Nyt rakennamme uusia tiloja radan välittömään läheisyyteen.

Töitä on tehty jo useamman viikon ajan; viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Tästä äärimmäisen suuri kiitos keskeisille puuhamiehille ja kaikille talkoihin osallistuneille. Syksy on pitkään ollut leuto mutta paljon on vielä tehtävää jäljellä ennen lumien ja pakkasten saapumista. 

Tänä tulevana viikonloppuna, lauantaina ja sunnuntaina 14.-15.2015 tarvitsemme teidän kaikkien työpanosta. Paikalla olemme klo 10:00 - 18:00. Nyt kaikki mukaan, myös uudet jäsenemme. Tule tutustumaan toimintaan ja seuran jäseniin. 

Tehtävää riittää laidasta laitaan; maalaamista, valutöitä, rakenteiden pystyttämistä, jne; kenenkään työpanos ei ole liian vähäinen. Sinun ei tarvitse olla tekemisen ammattilainen, pääasia on että saavut paikalle. Kyseessä on HVA:n suurimmasta harrastustoimintaa kehittävästä hankkeesta josta me kaikki tulemme hyötymään pitkään tulevaisuuteen. Tule mukaan, vaikka voisit osallistua vain muutaman tunnin ajan. 

Ota mukaasi vaatteet joissa voit maalata. Ota myös mukaan niin akkukäyttöiset kuin perustyökalut, mikäli sinulla näitä löytyy; porakone, saha, puukko, mittanauha, kynä, jne. 

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa mikael@kaislaranta.fi. Samaan osoitteesen voit myös ilmoittaa mahdollisuuksista osallistua tekemiseen arki-iltaisin. 

Muskettisotureiden sanoin: "yksi kaikkien, ja kaikki yhden puolesta" - nyt kaikki mukaan!

Yhteenvetona: 

MITÄ - HVA varastotilojen rakennustalkoot
MISSÄ - Asekäsittelyrata 1 parkkipaikka ("Fragun rata")
MILLOIN - la-su 14.-15.2015, klo 10-18

Practical-jaoston puolesta,

Max Käär