Pistoolijaoston kilpailuohjelma ja ratavuorot 2018 Santahaminassa

Ratavuorot Keskusampumaradan pistooliradalla nro 2 (tästä linkistä tai vasemman reunan valikosta)

Huom! Tämä vuorolistaus on alustava ja voi muuttua vielä muutamia päiviä ennen ratavuoron ajankohtaa. Muutokset pyritään viemään ensisijaisesti "Ampumaradat" -sivulla olevaan kalenteriin, joten tarkistakaa sieltä tilanne ennen radalle lähtöä.

HVA:n taulukehikoita säilytetään HVA:n tauluvarastossa vanhalla pistooliradalla. Ennen ammunnan alkua tarpeellinen määrä kehikoita ja tauluja on haettava tauluvarastolta ja kuljetettava keskusampumaradan pistooliradalle. Taululaitteissa olevat PV:n puukepit poistetaan ja asetetaan HVA:n taulukehikot tilalle.

Ammunnan jälkeen toimitaan käänteisessä järjestyksessä, eli HVA:n taulukehikot poistetaan, pannaan PV:n kepit takaisin paikoilleen ja siivotaan koko rata hylsyistä. Tämä tarkoittaa katoksen betonilattiaa, ampumapöytiä ja hiekka-aluetta ampumapaikkojen ja taulujen välissä. Yhtään hylsyä ei saa jättää. Lopuksi HVA:n taulukehikot ja taulut kuljetetaan takaisin vanhan pistooliradan tauluvarastoon ja pinotaan nätisti takaisin paikoilleen.

Viikottaisten vuorojen käyttöperiaatteet
maanantaisin17.00-pienois- / isopistooli
keskiviikkoisin17.00-vakiopistooli
torstaisin17.00-olympiapistooli
lauantaisin12.00-14.00pienois- / isopistooli
14.00-16.00vakio- tai olympiapistooli
sunnuntaisin10.00-14.00 tai
14.00-18.00
Harjoitus/ampumalaji
paikallaolijoiden päätettävissä

                    

Mikäli arki-illan vuorolle on merkitty kilpailu (kk, pk, muistokilpailu tai HVA mest) kilpailu alkaa klo 17.30.

Jokaiseen tilaisuuteen on nimetty valvoja. Hänet on valittu aktiivijäsenten joukosta. Valvojan tehtävä on tärkeä. Mikäli valvoja ei kuitenkaan ole jostain syystä saapunut, arvotaan kilpailun valvoja paikalla olevista ampujista 15min ennen tilaisuuden alkua. Kaikki ampujat osallistuvat omatoimisesti järjestelyihin heti radalle tultuaan ja siivoukseen ennen radalta poistumista. Harjoituskilpailutuloksen kilpailija merkitsee itse sähköiseen tuloskirjaan.

Valvoja kerää ulkopuolisilta kilpailumaksut (Vuonna 2018 5€) kilpailupaikalla keräyslippaaseen, josta pistoolijaoston vastuuhenkilö (pj/siht) tilittää ne seuran tilille. Seuran jäsenellä on mahdollisuus lunastaa kausikortti. Kausikortilla saa osallistua kaikkiin seuran kilpailuhin ilman lisämaksuja.

Kuukausikilpailu on kilpailunomainen harjoitus. Kilpailun tulokset julkaistaan seuran sivulla ja välitetään myös sähköpostilla jakelulistalle liittyneille.

Jos päivän tai illan kohdalla ei ole erikoismerkitöjä niin silloin kyseessä on harjoitus. Tällöin toimitaan radalla niin että aikaa vapautuu vapaalle harjoittelulle enemmän varsinaisen ohjelmaan merkityn ajan jälkeen. Harjoituksesta ampuja voi kirjata itselleen harjoituskilpailutuloksen. Harjoituksen läpiviennistä tiedotetaan 25m radalla ja sähköpostilla.

Seuran Mestaruuskilpailupäivinä rata on ensisijaisesti varattu HVA:n jäsenille. Harjoituskilpailuiden tulokset lasketaan 30.9. mennessä tehtyjen suoritusten perusteella.