Järjestötoiminta

OSALLISTUMINEN JÄRJESTÖTOIMINTAAN

HVA kuuluu jäsenenä Suomen Ampumaurheiluliittoon. HVA:n jäsenistä Markku Lainevirta on toiminut SAL:n ympäristövaliokunnan puheenjohtajana, Pekka Paatinen SAL:n mustaruutijaostossa ja Harri Koski SAL:n Etelä-Suomen aluejaostossa. 

 

Helsingin seudun Ampumaurheilun Tuki ry:ssä on HVA:n jäsenistä toiminut Hannu Wist sihteerinä sekä Kalevi Palosaari, Jussi Ruohonen ja Kai Virtala hallituksen jäseninä, Kai Virtala lisäksi varapuheenjohtajana.

 

Markku Lainevirta on toiminut Ampumaharrastusfoorumin käynnistämän Ampumaharrastuksen kehittämishankkeen (AMPU-HANKE 2008-2014) hankepäällikkönä sekä Upseerien Ampumayhdistys ry:n (UAY) hallituksen ja SLU:n olosuhderyhmän jäsenenä.

 

Jukka Sassi on toiminut Asehistorian Liitto ry:n ja Helsingin Asehistoriallinen Seura ry:n varapuheenjohtajana sekä Poliisihallituksen ampuma-aselautakunnan jäsenenä.

 

Jukka Sassi ja Matti Tarvainen ovat olleet jäseninä Uudenmaan ampumaharrastuksen alueneuvottelukunnassa. Lisäksi Jukka Sassi on ollut osallisena, kun Länsi-Uudellemaalle perustettiin oma ampumaurheilun alueneuvottelukunta.

 

Veli-Pekka Karvinen on toiminut kansainvälisen mustaruutiliiton, MLAIC:n Suomen sihteerinä.